Kala Nera Pilion Griekenland Reis en Hotel Gids naar Kala Nera
Home English Language Greek Language Dutch Language

Kala Nera - Pilion Griekenland

Reis en Hotel Gids naar Kala Nera - Pilion

Kala Nera Pilion Griekenland Reis en Hotel Gids naar Kala Nera

Het machtige en majestueuze schiereiland Pilion in Centraal-Griekenland is een van de meest unieke, mooie en charmantste regio’s van heel Griekenland . Dit pittoreske schiereiland waar de natuur bloeit, en schoonheid is gevonden grenst zowel aan de Pagasitische Golf als aan de Egeïsche Zee.

Pilion berg is de thuishaven van een grote selectie van mooie en charmante dorpjes, die verspreid liggen over de regio. Van de beroemde berg dorpjes zoals Portaria en Tsagarada, tot de kleine verborgen dorpjes Mikro en Nies, Pilion is een regio met een uniek landschap en diversiteit.

Langs de Pilion kustlijn vindt u prachtige zandstranden en kleine verborgen enclaves die ideaal zijn voor het populaire zomerseizoen, reizigers van over de hele wereld komen hier voor een ontspannen en verfrissende vakantie.

Tijdens de wintermaanden is het ski-centrum van Pilion, gelegen op Agriolefkes, in volle werking, mensen uit de hele wereld komen hier voor de unieke en eersteklas ski-en wintersport faciliteiten.

Of u op zoek bent naar een vakantie vol rust en stilte of een vol plezier, actie en avontuur, Pilion heeft voor ieder wat wils. Dat maakt Pilion zo'n perfecte vakantiebestemming.

Het kan worden wat men wil dat het is. Het is ook de ideale vakantiebestemming voor zowel echtparen, familie of groepen. Er zijn tal van activiteiten ook waar jonge kinderen van kunnen genieten, evenals de mooie stranden.

Pilion is een van de zeldzame Griekenland vakantiebestemmingen, dat perfect is voor vakantie het hele jaar door. Elk seizoen in Pilion brengt weer nieuwe kleuren en aroma’s met zich mee, daardoor een ideale omgeving voor de vakantie van uw dromen.

De kustplaats Kala Nera, is een van de meest charmante en mooi in heel Pilion. Het heeft een prachtig zandstrand dat perfect is voor het heerlijk luieren tijdens de zomermaanden. De vriendelijke en gastvrije sfeer,maakt Kala Nera is een van de beste bestemmingen in Pilion.

Deze website is gemaakt om u een volledig inzicht te geven van het magische dorpje Kala Nera, u kennis te laten maken met de charmante lokale bevolking, de perfecte stranden en de excursies waaraan u kunt deelnemen.

Kala Nera Pilion Griekenland Reis en Hotel Gids naar Kala Nera
Kala Nera Pilion Griekenland
Kala Nera Pilion | Vakantie in Kala Nera | Hotels in Kala Nera | Restaurants - Taverna and Cafe Bars | Lokale Bedrijven
Reizen naar Kala Nera | Fotos | Kaart | Nuttige Informatie | Pilion


AroundPelion.com

Around Greece
© Copyright 2005-
All Rights Reserved - GAP Web Agency